DE ITALIAAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1154 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Italiaan. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 19:27 1e keer bestelt, pizza calzone was goed maar spagettie was ERG ZOUT.
28 mei 2024 om 21:06 Vond de kip niet lekker, en de saus was te pappig...
27 mei 2024 om 13:10 tortilas burriots en enchiladas besteld smaakte prima, netjes verpakt goed warm en de bezorger was zeer vriendelijk
25 mei 2024 om 20:43 Pizza was nothing special
22 mei 2024 om 9:39 Ik had een pasta alla pollo besteld. er was paar stukjes kip maar en denk ik pasta was gemaakt en in de oven gelaten jammer dit.
16 mei 2024 om 7:31 Vriendelijke bezorger tacos en burritos weer prima
10 mei 2024 om 21:59 Ik had de pizza besteld met als bezorgtijd 19.30 uur. Toch werd er om 18.45 al aangebeld. Ik was nog bezig om mijn zoon naar bed te brengen, dus ik had de bezorgtijd niet voor niks gekozen. Volgende keer graag beter in de gaten houden!
27 apr 2024 om 21:01 Voor mijn gevoel (ik heb niet op de tijd gelet) was de bezorging vrij snel, echter het eten was me iets te koud. Het eten zelf was daarentegen erg lekker.
26 apr 2024 om 8:40 Ik had een pasta cabonara besteld. Helaas had dit niets met cobonara te maken en was het enkel een pasta met gegrilde kaas erop..
21 apr 2024 om 11:18 bezorging duurde wat langer dan aangegeven
7 apr 2024 om 20:18 Het eten was erg vet.
7 apr 2024 om 19:17 Op tijd, warm, lekker :-)